La lluita contra Bolonya a la UAB

Videos, comunicats…

Reclamacions pluralitat informativa

Posted by Especial Bolonya a Juny 11, 2008

“para G.Premsa@uab.cat fecha 09-mar-2008 13:54 asunto Notícies portal institucional

Bon dia

He seguit amb interès els comunicats que heu publicat en els darrers dies en relació a les càrregues policials esdevingudes el passat dia 4 a la Facultat de Filosofia i Lletres. M’ha sorprès, no obstant, no trobar cap mena de referència a altres comunicats – cartes de la Comunitat Universitària que reflexen opinions diferents a les expressades al portal institucional, malgrat el títol sota el qual es recopilen els comunicats que publiqueu sigui: “Comunicats en relació als fets ocorreguts a Lletres” (i no Comunicats de Suport al Rector) Link

Veient que publiqueu coses a barcelona.indymedia.org, estic segura que teniu accés a la pluralitat d’informacions que, al meu entendre, hauria de contemplar aquest portal (que si no vaig errada, és de tota la Comunitat Universitària, i no només de l’Equip de Govern, corregiu-me sisplau si m’equivoco).

Per això us encoratjo a que feu el mateix esforç per difondre totes les respostes generades per les càrregues policials.


Atentament”

ES VA TORNAR A DEMANAR PLURALITAT INFORMATIVA, SENSE RESPOSTA A CAP DELS MAILS.

Para: G.Premsa@uab.es,fecha 14-mar-2008 15:04 asunto sense notícies

A l’atenció del gabinet de premsa

Bon dia,

el darrer 9 de març us vaig escriure un correu electrònic en relació a la difussió que des del portal institucional feu dels “fets ocorreguts a lletres”(sic.).

Com no obtenia resposta per part vostre, ni tampoc observava canvis en la forma en que difoneu els aspectes relacionats amb els “fets ocorreguts a lletres”, vaig fer una queixa a través del servei que ofereix la uab (número de registre 2060, tramès a l’Àrea de Comunicació i Promoció el dia 11 de març).

Us encoratjo a respondre aquest correu i la reclamació així com a fer públics el conjunt de comunicats emesos en relació a aquests fets. Si la posició de l’Equip de Govern és de seguretat i convenciment respecte a les decisions que van prendre, no els farà pas mal que la gent opini amb coneixement de totes les lectures dels fets.

Relació de comunicats emesos dels quals tinc coneixement (evidentment aquesta relació no és necessàriament completa): AEP, SEPC, Assemblea contra la Precarietat, CAU, CGT, Comitè de Vaga UAB, PSUC-viu, Alternativa Jove- Joves d’EUiA, Joves Comunistes, a més, per suposat, dels que vosaltres incloeu al portal institucional i que són de sobres coneguts, en part, pel vostre esforç en difondre’ls

Atentament”

Una resposta per a “Reclamacions pluralitat informativa”

  1. […] comunicats va rebre difusió al portal de la UAB, ni el Gabinet de Premsa va respondre les queixes per manipulació informativa. Fins i tot els Mossos d’Esquadra van filtrar una nota de […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: